PwC

Working Student

Amsterdam

Up to 24 hours

Starts all year through

Published on April 04, 2024

Zit je in het tweede of derde jaar van je WO-bachelor of ben je bezig met je MSc. in Accountancy en wil jij een kijkje in keuken van de dagelijkse praktijk bij een gerenommeerd accountantskantoor? Solliciteer dan nu als Werkstudent Audit & Assurance bij PwC!


Wie ben je?

Je bent getalenteerd en ambitieus. Je wilt jezelf verbeteren en de vaardigheden, het inzicht en de relaties beginnen op te bouwen die je de rest van je carriere van pas zullen komen.

 • Je zit in het tweede of derde jaar van uw bachelordiploma (bedrijfseconomie, bedrijfskunde, bv.);
 • Je bent bezig met je MSc. in Accountancy;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve en cijfermatige vaardigheden, u bent klantgericht en je maakt graag deel uit van een team;
 • Je wil je kennis van het vak testen en een idee krijgen van hoe het zou zijn om voor PwC te werken;
 • Je bent minstens drie dagen per week beschikbaar voor een periode van minstens drie maanden;
 • Je bent beschikbaar vanaf september / november 2022 of februari 2022.


Wat houdt de job in?

Tijdens je Werkstudentschap Accountancy, die varieert van drie tot zes maand(en), werk je als volwaardig teamlid in de assurance praktijk. Je deelt je flexibele werkplek bij klanten, thuis en op ons kantoor met je collega’s en zult merken dat jouw ondersteuning door de open cultuur binnen de groep niet beperkt blijft tot alleen jouw begeleider. Andere collega’s staan jou ook graag bij wanneer je vragen hebt of tegen problemen aanloopt. Doordat je omringd bent door professionals die veel verschillende klanten bedienen, heb je volop mogelijkheden om jouw kennis, theorieen en conclusies aan de praktijk te toetsen.


Wat bieden wij?

Jouw carriere is precies dat: de jouwe. Jij neemt de beslissingen. Wij bieden je kansen. Bijvoorbeeld: om uitdagend werk te doen dat ertoe doet. Om het beste uit jezelf te halen. Om te helpen vertrouwen te scheppen in de samenleving en belangrijke problemen op te lossen.

We begeleiden je bij elke stap, maar geven je altijd alle ruimte om je ambities na te streven en je eigen keuzes te maken. Je baan is afwisselend en je werkt met prestigieuze klanten. Je hebt toegang tot een wereldwijd netwerk en deelt je expertise, ideeen en vragen met de beste professionals in jouw vakgebied en in andere disciplines. Je wordt gewaardeerd voor wie je bent - en voor wat je doet in een inspirerende, inclusieve, respectvolle en ondersteunende werkomgeving.

Als werkstudent bij PwC kan je ook rekenen op het volgende:

 • Een aantrekkelijke vergoeding en laptop van PwC;
 • Een coach die je helpt om jouw werkstudentschap tot een succes te maken;
 • De mogelijkheid om ervaring op te doen in de controlepraktijk en meekijken bij klantopdrachten
 • Kennis maken met toekomstige collega's en relaties opbouwen die van pas komen in je toekomstige carriere;
 • Informele get together activiteiten, zoals: online borrels, trainingen en meer;


Solliciteer nu!

Enthousiast? Solliciteer direct en geef in je motivatiebrief aan welk kantoor jouw voorkeur heeft. De selectieprocedure bestaat uit een online assessment, persoonlijke kennismaking en een interview. We zullen uiterlijk binnen twee weken reageren op jouw aanvraag.


Als onderdeel van je sollicitatie ontvangen we graag de volgende documenten:

 • Jouw CV;
 • Een motivatiebrief waarin je uitlegt waarom jij solliciteert.


Als je vragen hebt, neem dan contact op met:

Anil Kaplan (Eindhoven)

+31 (0)6-18 56 72 40

anil.kaplan@pwc.com

 

Apply now